Jukeboxbio
I tider som dessa måste vi vara rädda om varandra och hålla avstånd, men det skall inte hindra oss från att ta del av kultur och nöje.
Hos oss på Folkets Hus i Lilla Edet gör vi som många andra biografer i Sverige och erbjuder något som vi kallar för "Jukebokxbio".
Detta är ett säkert sätt att kunna gå på bio med nära och kära eller varför inte med kompisgänget? Det går även utmärkt att boka Jukebokxbio som ett barnkalas!

MAX ANTAL BESÖKARE PER FILMVISNING: 8 PERSONER

Vi erbjuder ett filmutbud utefter vad filmbolagen ger oss möjlighet till. Nedan följer en lista med bokningsbara filmer som ni enkelt kan ta del av. Priser för filmerna varierar beroende på hur lång filmen är samt hur nära premiärdatum den ligger.

Du vet väl om att man i samband med filmen kan boka mat, dryck eller färdiga snacksmenyer?
Mer information finns längst ned på denna sida!

Jukeboxbio fungerar så här:

-Välj en film i listan nedan
-Välj ett datum som passar er (planera gärna in ett extra datum om det första valet redan skulle vara bokat)
-Välj en tid då filmen skall starta
-Förbeställ popcornmenyer, snacks eller godis i förväg (valfritt), se kioskutbud och menyer längst ned på denna sida.
-Ring oss på 0704 560 533 eller mejla er förfrågan till kontakt@folketshus.nu

PRIS FRÅN 1 300 kr!FILMUTBUD
I listan nedan finns bokningsbara filmer samt specificerade priser. Listan uppdateras en gång per vecka.
Senast uppdaterad: 2021-03-16


Raya och den sista draken - se trailer här!
Ålder:     Från 7 år
Längd:   1 h 54 m
Genre:   Animerad familjefilm

Pris: 1 600 kr per filmvisning

För länge sedan i fantasivärlden Kumandra, levde människor och drakar tillsammans i harmoni. Men när onda monster, kända som Druuner, hotade landet offrade drakarna sig för att rädda mänskligheten. Nu 500 år
senare har monstren återvänt och det är upp till en ensam krigare, Raya, att leta reda på den sista draken för att kunna stoppa Druunerna för alltid. Men hon får snart lära sig att det behövs mer än drakmagi för att rädda världen - man behöver kunna lita på varandra också.
The Marksman - se trailer här!
Ålder: Från 7 år
Längd: 1 h 48 m
Genre: Action/Thriller

Pris: 1 600 kr per filmvisning

Liam Neeson spelar Jim, en ranchägare med förflutet inom Marinkåren, vars ägor gränsar till Mexiko. När han en dag räddar en pojke på flykt undan en knarkkartell inleds en dödlig jakt av det udda paret genom USA.

Häxorna - se trailer här!
Ålder: Från 11 år ( 7 år med vuxet sällskap)
Längd: 1 h 45 m
Genre: Animerad familjefilm

Pris: 1 600 kr per filmvisning

Dahls älskade historia ges nytt liv för dagens publik i Robert Zemeckis visuellt innovativa film. En rolig och hjärtevärmande berättelse om en ung föräldralös pojke som i slutet av 1967 kommer att bo hos sin kärleksfulla mormor i den lilla staden Demopolis i Alabama. När pojken och hans mormor stöter på en glamorös men djävulsk häxa, tar dom sin tillflykt på en överdådigt hotel. Tyvärr anländer de samtdigt som Storhäxan har samlat sina kamrater från hela världen för att genomföra sina onda planer.Trolls 2: Världsturnén - se trailer här!
Ålder: Från 7 år
Längd: 1 h 31 m
Genre: Animerad familjefilm

Pris: 1 300 kr per filmvisning

Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de sex olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: Funk, Country, Techno, Klassiskt, Pop och Rock. Deras värld kommer att bli väldigt mycket större, och väldigt mycket högljuddare, än förut. En medlem av hårdrockens kungafamilj, drottning Barb, vill, med hjälp av sin far kung Thrash, förgöra alla andra sorters musik så att hårdrocken ensam kan regera.
The Hunt - se trailer här!
Ålder: Från 15 år (11 år med vuxet sällskap)
Längd: 1 h 30 m
Genre: Thriller/Skräck

Pris: 1 400 kr per filmvisning

Tolv främlingar vaknar upp i en glänta. De vet inte var de är eller hur de kom dit. De vet inte att de har valts ut... för ett mycket specifikt syfte ... Jakten. I skuggan av en mörk konspirationsteori på internet samlas ett gäng elitister för första gången på en avlägsen herrgård för att jaga människor. Men deras stora plan är på väg att gå om intet eftersom en av de jagade, Crystal, vänder deras planer emot dem. Hon eliminerar dem, en efter en, och kampen leder till en mystisk kvinna...
Greenland - se trailer här!
Ålder: Från 15 år (11 år med vuxet sällskap)
Längd: 1 h 59 m
Genre: Action/Thriller

Pris: 1 500 kr per filmvisning

Familjen Garrity kämpar för att överleva samtidigt som en dödlig komet är på väg mot jorden. John, hans fru Allison och deras son Nathan gör en riskfylld resa för att ta sig till en säker plats. När världen nås av skrämmande nyheter om kometens dödliga framfart upplever familjen Garrity både det bästa och värsta hos mänskligheten samtidigt som de kämpar mot den ökade paniken och laglösheten runt omkring sig. Nedräkningen till den globala apokalypsen närmar sig...Nelly Rapp - se trailer här!
Ålder: Från 11 år (7 år med vuxet sällskap)
Längd: 1 h 32 m
Genre: Thriller/Skräck

Pris: 1 300 kr per filmvisning

Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott – han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt hon tidigare trott på sätts på prov.Freaky - se trailer här!
Ålder: Från 15 år (11 år med vuxet sällskap)
Längd: 1 h 42 m
Genre: Skräck

Pris: 1 400 kr per filmvisning

17-åriga Millie Kessler försöker bara överleva de blodtörstiga salarna i Blissfield High och de populära elevernas grymhet. Men när hon blir det senaste målet för The Butcher, stadens ökända seriemördare, blir hennes sista år på high school det minsta av hennes bekymmer.

Min pappa Marianne - se trailer här!
Ålder: Barntillåten
Längd: 1 h 50 m
Genre: Drama

Pris: 1 300 kr per filmvisning

Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som inte kände vare sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde.
SNACKS & MATMENYER
Du vet väl om att du enkelt kan förbeställa det ni vill ha till filmen?
Eller varför inte beställa en bit mat och en god dryck att inta före filmstart?
Välj bland de olika paketen i listan nedan vid beställning: (OBS! Priserna nedan är per person)


Popcorn- & snacksmenyer:


Lilla menyn

Liten popcorn / Hotsnacks samt 1 st 0,5 l läsk/vatten - 45 kr


Mellan menyn

Mellan popcorn / Stor Hotsnacks samt 1 st 0,5 l läsk/vatten - 50 kr


Stora menyn

Stor popcorn samt 2 st 0,5 l läsk/vatten - 80 kr


Matmenyer:


Smörgåsmenyn

-Matig smörgås med salami och brieost samt 1 st 0,5 l läsk/vatten - 60 kr


Salladsmenyn

-Fräsch kycklingsallad med bröd och dressing samt 1 st 0,5 l läsk/vatten - 90 kr


Skaldjursmenyn

-Nybakt baguett med kräftröra eller räkröra samt 1 st 0,5 l läsk/vatten - 80 kr