Familj & barn  /  BARNTEATER - Djungelns Hemlighet m. Eva Funck & Hönapöna - 26 oktober

BARNTEATER - Djungelns Hemlighet m. Eva Funck & Hönapöna - 26 oktober

Eva Funck följer upp fjolårets succé Det stora Äventyret med en ny föreställning för alla barn och vuxna med barnasinnet i behåll.

Hönapöna och Eva har läst i en gammal tidning att det finns guld i djungeln. Det är gratis och bara att hämta. Men, när de kommer till djungeln är det inte så enkelt som det först verkade. Var är guldet? Oväntad hjälp kommer från ett lejon, en orm och en loppa.

Djungels hemlighet visar sig till slut bli en riktig överraskning.

Djungelns hemlighet en interaktiv och färgstark föreställning som handlar om hur vi kan få vänner genom att se, höra och uppmuntra varandra. Meningen med att ha vänner är att de kan hjälpa oss genom livets djungel och det visar sig vara guld värt.

Eva Funck har varit programledare för en rad kända tv-program. Hon har fått pris för att bl.a. ha gjort Sveriges bästa faktaprogram för barn och utsetts till Svenska Folkets Kunskapsspridare. Djungelns hemlighet har premiär i Stockholm våren 2018 och därefter kommer den att turnera i samarbete med Folkets Hus och Parker.Som tidigare serverar vi även en mat och dryck till alla barn. Vuxna får möjligheten att köpa till en portion för 59 kr/person.
Dörrarna öppnar kl 16.00 och teaterföreställningen startar klockan 17.00.

Målgrupp - 4-8 år

Föreställningens längd - ca 45 minuter
Information
DATUM - Fredag 26 oktober

STARTTID - Dörrar kl 16.00, föreställning kl 17.00

PLATS - Stora Salongen, Folkets Hus

PRIS - 65 kr/biljett inkl. mat för alla barn

Boka din biljett här, välj föreställningsdatum nedan.


Fredag
26 Oktober
17:00