Familj & barn  /  SJUNG MED PETTSON & FINDUS

SJUNG MED PETTSON & FINDUS

Sjung med Pettson och Findus är en riktig familjeföreställning. Det brukar vara nästan lika många vuxna som barn i publiken. Det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser.

Under sina 25 år som Pettson har Sven Hedman gjort över 2 000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna. Fanny Wistrand är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk den perfekta Findus – busig och sprallig, precis som Findus är.

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Slutprodukter AB.
Föreställningen ges med tillstånd av Drakens Teaterförlag.

Onsdagen 28 juli kommer Pettson & Findus till Ströms Slottspark i Lilla Edet med föreställningsstart kl 15.00.
Parken är öppen från kl 14.00.

Tillsammans med Lilla Edets Kommun och ABF Fyrbodal så skall vi på Folkets Hus genomföra en härlig familjeföreställning som passar för alla.
Det är fri entré och ingång till parken sker från parkeringen ner mot slussen.

Vi kommer att ha försäljning av fika, popcorn, läsk och annat gott till föreställningen. Flinks Event kommer med hoppborgar för de som är sugna på att studsa runt lite.
Observera att det endast finns ett begränsat antal bänkar och stolar på plats, så tag gärna med egna filtar eller stolar. Det kommer tyvärr inte finnas några toaletter på plats i parken.

Våra publikvärdar kommer att finnas på plats för att hjälpa er om det behövs.

Välkomna!!