Pub & Konsert  /  AFTER WORK - ROCKKVÄLL 5/10

AFTER WORK - ROCKKVÄLL 5/10

Äntligen är det dags!! De otroligt festligheterna på Folkets Hus är tillbaka med fullt ös!
Fredagen 5:e oktober välkomnar vi alla som är sugna på en härlig after work med rock och party.
Mer info om pris, tider etc. finns längst ner på sidan.

Som vanligt serverar vi en härlig AW-buffé med pulled pork, rostad potatis och goda såser för endast 129 kr inkl. öl/vin/cider.
Buffé med alkoholfritt alternativ för 100 kr

Under kvällen spelar två fantastiska band vid namn Dahlia & Ravaged.

Dahlia:

Dahlia är ett nytt svenskt Alternativt Rock/Metalband på uppfart med rötter i Trollhättan/Göteborgsområdet. De har ett tungt och dynamiskt sound med djupa ambienta bakgrunder tillsammans med ljusa, popiga melodier. Ett band som består av fyra medlemmar, en frontsångerska och tre musiker, som kommer från olika bakgrunder inom musiken och tillsammans skapar de ett DAHLIA-sound, som de kallar det för.
www.dahliaofficial.com

Ravaged:

Det enda bandet som spelar Power Heavy Rock N Roll!

Ravaged föddes 2002, som en grupp barn fyllda av hunger för musik bestämde sig för att starta ett band. Och det började som ett roligt sätt att döda tid såväl som att lära sig om musik och bransch, växte snabbt till en mer allvarlig strävan för alla medlemmar. Åren gick förbi, spelningar spelades och medlemmarna kom och lämnade. En tio track demo spelades in och släpptes 2006. Demonen kom till några av de mest kända bandens band och intresset för bandet i deras hemstad Trollhättan växte stadigt.

Ravaged stolt sig i sitt motto att: "En bra sång är en bra sång." Detta tillvägagångssätt försäkrar sina fans att musiken aldrig kommer att bli gammal eller bli för repetitiv.
http://www.ravagedband.com/
Information
DATUM: 5:E OKTOBER

INSLÄPP: KL 19.00

KONSERTSTART KL 21.00

PRIS: 100 KR

FRI ENTRÉ MELLAN KL 19.00-20.30

HAPPY HOUR KL 19.00-20.30

ÅLDERSGRÄNS: 20 ÅR

OBS! INGA FÖRKÖP