Föreläsningar  /  TILLSAMMANS LILLA EDET - FÖRELÄSNINGSSERIE

TILLSAMMANS LILLA EDET - FÖRELÄSNINGSSERIE

Tillsammans Lilla Edet är en mötesplats där vi ska ta vara på och utveckla det nära och positiva samspelet som finns mellan föreningsliv, näringsliv, privatpersoner och kommunen.

Under 2017 får vi möta fyra fängslande föreläsare som alla väcker tankar, glädje och engagemang - men också hopp om hur vi tar oss an utmaningar och når mål i livet. Kvällen bjuder också på mat, mingel och eftersnack med föreläsaren och de andra deltagarna. Ett unikt tillfälle att utbyta tankar och funderingar för en bättre vardag i Lilla Edet.

Välkommen till mötesplatsen Tillsammans Lilla Edet!

2 mars - Lotta Nilsson
Hitta tillbaka till livet och gjädjen!
Lotta Nilsson är VD för friskvårdsanläggningen Träningskliniken och tävlingsledare för Tenson Tjörn Triathlon. Hitta tillbaka till sig själv och hela sig genom att ställa upp för andra. Lotta talar också om hur man genom delat ansvar, glädje och omsorg skapar en roligare mer energifull vardag och arbetsplats.

27 april - Kristin Kaspersen
Att vara sann i kropp och själ
Kristin Kaspersen, TV-personlighet och programledare, föreläser om att hitta lugnet i en stressad vardag och skapa en skön balans i livet utan att påverkas av andras negativa energier. Om att se helheten och att vara ärlig mot sig själv.

21 september - Bo Dahlbom
Den digitala revolutionen
Bo Dahlbom är IT-professor på IT-universitetet i Göteborg.Vad är det egentligen som händer? Vilka förändringar och trender är det som styr vårt samhälle? Hur fort går förändringen och hur omfattande blir den? Hur möter vi digitaliseringens utmaningar?

26 oktober - Tina Thörner
Drottning bland kungar
Tina Thörner, kartläsare och en av de största profilerna inom rallysporten. Trefaldig damvärlds-
mästare i rally. Inspiration, kraft och hjälp i såväl karriären som i privatlivet. Föreläsningen är fylld av berättelser om utmaningar och framgångar från Tina Thörners liv som professionell kartläsare och entreprenör.

Föreläsningsserien Tillsammans Lilla Edet arrangeras av Lilla Edet Företagscentrum, Folkets Hus och Lilla Edets kommun.

Information
PRIS:
Gå på alla föreläsningar för ett rabatterat paketpris eller välj att gå på de föreläsningar du tycker verkar intressanta var för sig. Alla föreläsningar avslutas med mingel, eftersnack och god mat med dryck.

Pris per föreläsningsbiljett 195 kronor.
Paketpris för fyra föreläsningar 595 kronor.

Medlemmar i Företagscentrum köper föreläsningspaketet för 400 kronor.
Du kan köpa maximalt tio rabatterade föreläsningspaket.

Specialkost? Vänligen klicka här