Säkerhet på Folkets Hus

                                                                         

Folkets Hus i Lilla Edet arbetar helt efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner kring COVID-19.

Nedan följer en specifikation om hur vi skall arbeta med arrangemang och biograf:


Antal besökare och biljettförsäljning

Vi kommer alltid att följa de uppmaningar och restriktioner som regeringen och ansvarig myndighet utfärdar för att minska risken för spridning av coronaviruset.

Just nu tillåter vi endast 99 besökare i vår biosalong så att man lätt kan hålla avstånd mellan andra besökare och sällskap.

Vi uppmanar besökare att förköpa sina biljetter till samtliga arrangemang för att slippa att köa.
I våra bokningsbekräftelser och på vår hemsida står det tydlig information om hur man skall förbereda sitt besök hos oss.

Är du osäker på något eller har frågor inför ditt besök? Tveka inte att kontakta vår personal, så hjälper vi dig så att du skall få ett tryggt, trevlig och oförglömligt besök.


Avstånd och säkerhet

Besökarnas och personalens säkerhet går alltid först och på Folkets Hus i Lilla Edet skall vi alltid jobba på ett säkert och smidigt sätt så att alla ska känna sig trygga när man besöker eller arbetar i våra lokaler.


Handhygien och hälsa

Vi uppmanar alla besökare att så ofta som möjligt att tvätta sina händer och att använda handsprit som finns utplacerat runtom i vårt hus. Våra medarbetare skall under hela sitt arbetspass tvätta sina händer så fort man varit i kontakt med något som kan innebära en smittorisk.
Handdesinfektion finns vid våra kassor, entréer och vid toaletterna.Detta dokument uppdateras kontinuerligt utefter nya riktlinjer och rekommendationer.